Klaar voor de lente met de nieuwste tools van GARDENA

28 februari 2023

Snoeien, snoeien en nog eens snoeien. Met het assortiment MicroCutting Tools ben je niet meer te stoppen.

GARDENA is het nummer 1 snoeimerk in Europa. Die jarenlange (45!) ervaring in de ontwikkeling van hoogwaardig snoeigereedschap bundelen ze nu in de allerkleinste snoeitools binnen hun assortiment: de MicroCutting tools. Geschikt voor delicate werkzaamheden zoals oogsten van kruiden en bessen, schoonmaken van vruchten of verwijderen van verwelkte bloemen. Daarmee bieden ze nu het juiste snoeigereedschap voor echt élke snoei- en oogsttaak. Tuiniers steken veel tijd in hun "eigen kweek", die op een kwalitatieve manier oogsten met respect voor de plant maakt daar zonder meer onderdeel van uit! Wees welkom, MicroCutting tools. 

GripCut, €25,99; HerbCut, €23,99; FreshCut, €22,99; VeggieCut, €22,99; MultiCut, €24,99
GripCut, €25,99; HerbCut, €23,99; FreshCut, €22,99; VeggieCut, €22,99; MultiCut, €24,99

De messen van alle MicroCutting tools zijn gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en garanderen naast een lange levensduur ook een nauwkeurige en strakke snede. De kunststof onderdelen bestaan voor meer dan 70% uit gerecycled plastic, wat de tools behoorlijk duurzaam maakt. Bovendien zijn ze allen voedingsmiddel-veilig en vaatwasserbestending. En het beste van al, ze zijn ontworpen voor zowel links- als rechtshandigen. 

  • Het VeggieCut mes (€22,99) is ideaal voor het oogsten, schoonmaken en pellen van groenten en vruchten.
  • De FreshCut oogstschaar (€22,99) is er voor delicate werkzaamheden zoals oogsten van kruiden en bessen of verwijderen van verwelkte bloemen.
  • Met de GripCut oogstschaar met grijper (€25,99) kan je snoeien en vasthouden tegelijk. Handig wanneer je geen handen meer vrij hebt.
  • De HerbCut kruidenschaar (€23,99) is dankzij de extra messen aan de binnenkant van de schaar ideaal voor het oogsten van houtkruiden zoals rozemarijn, salie en tijm.
  • De MultiCut huishoudschaar (€24,99) sluit het rijtje. Een oerdegelijke schaar geschikt voor allerhande doeleinden in dagelijks gebruik.

Klik hier voor de afbeeldingen.


Textielslang Liano Xtreme 20, €86,69; Liano opbergtas (niet apart te verkrijgen, enkel als pakket met textielslang Liano Xtreme 15m set (€71,39) of met Liano Xtreme 10m met kraanaansluiting voor binnenkranen (€76,49))
Textielslang Liano Xtreme 20, €86,69; Liano opbergtas (niet apart te verkrijgen, enkel als pakket met textielslang Liano Xtreme 15m set (€71,39) of met Liano Xtreme 10m met kraanaansluiting voor binnenkranen (€76,49))

Bewateren met de nieuwe Liano textiel slangen én toebehoren

Gemaakt voor extreme omstandigheden, ontworpen voor dagelijks gebruik

Nieuwkomer Liano Xtreme is ideaal voor het zwaardere werk waar meer water voor nodig is. Netjes en compact opbergen kan dankzij de bijhorende stevige opbergtas die wordt geleverd als pakket bij de Liano Xtreme textielslang.

Slangenwagens zoals CleverRoll M (€99,59) zijn geschikt voor alle GARDENA slangen. Steeds proper opgerold en binnen handbereik zonder trekken of sleuren. 

Klik hier voor de afbeeldingen.

Liano Xtreme voor binnenkranen

Ideaal om water veilig van binnen naar buiten te transporteren. Dankzij de gebruiksklare set - inclusief regelventiel, sproeier en kraanstuk voor binnenkranen - kan je de slang makkelijk aansluiten op je binnenkraan. Perfect dus om de kruiden en planten op je balkon water te geven, zonder te hoeven sleuren met een gieter. De regelklep voorkomt lekkages en de zeer flexibele textielslang beschermt gevoelige oppervlakken zoals je aanrecht of je vloer. Een lichtgewicht dat bovendien ook UV- en vorstbestendig is.


Power For All: één accusysteem, tal van mogelijkheden

De Power For All Alliance (P4A) is de grootste accu-alliantie van toonaangevende fabrikanten wereldwijd en biedt oplossingen voor huis en tuin. Aan de basis van deze samenwerking ligt de 18-volt accu die 100% compatibel is met alle 18-volt apparaten binnen de alliantie. Het doel: één en dezelfde 18-volt accu voor een breed scala aan toepassingen van doe-het-zelfapparaten. GARDENA breidt haar assortiment uit in verschillende productcategorieën.

Accu takkenscharen zijn een nieuwe categorie binnen het P4A assortiment. Met de accu takkenschaar EasyCut 110/18V P4A kan je moeiteloos en eenvoudig vers hout, dichte ondergroei en kleine bomen tot 110 cm boven je hoofd snoeien. Telescopische accu takkensharen zoals HighCut 250/18V P4A en HighCut 360/18V P4A zijn onbeperkt verstelbaar tussen 210 en 360 cm en hebben een reiklengte tot wel 5 meter. Zo kan je zonder ladder ook de hoger hangende takken snoeien.

Ook nieuwkomer accu heggenschaar EasyCut 18V P4A heeft als doel om het snoeien te verlichten en is ontworpen met het oog op onderhoud van stadstuinen. Dankzij het extreem licht gewicht en goede ergonomie is het een toegankelijk apparaat dat door iedereen kan worden gebruikt. Tot slot bieden de nieuwe accugrasmaaiers zoals de PowerMax 32/18V P4A een universele oplossing met geweldig maaivermogen voor ieder gazon. Gedaan met over de kabel van je elektrische grasmaaier te rijden.

Klik hier voor de afbeeldingen.

 

(!!!) Alle prijzen zijn adviesprijzen. Afwijkingen in prijzen, omschrijvingen en prijswijzigingen zijn voorbehouden. Producten zijn verkrijgbaar via tuincentra, doe-het-zelfzaken en webshops.


Voor meer informatie, beeldmateriaal of vragen, aarzel niet om contact op te nemen met:

Rani Huttener of Rhany Opalfvens via [email protected]

 

 

Over GARDENA

Al meer dan 50 jaar voorziet GARDENA in alles wat gepassioneerde tuiniers nodig hebben. Het brede assortiment producten biedt innovatieve oplossingen en systemen voor besproeiing, gazononderhoud, boom- en struikverzorging en grondbewerking. Vandaag de dag is GARDENA een toonaangevende Europese leverancier van hoogwaardig tuingereedschap en wordt het in meer dan 80 landen wereldwijd gedistribueerd. GARDENA is een merk van de Husqvarna Group. Meer informatie op gardena.com.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Gardena

Al meer dan 50 jaar voorziet GARDENA in alles wat gepassioneerde tuiniers nodig hebben. Het brede assortiment producten biedt innovatieve oplossingen en systemen voor besproeiing, gazononderhoud, boom- en struikverzorging en grondbewerking. Vandaag de dag is GARDENA een toonaangevende Europese leverancier van hoogwaardig tuingereedschap en wordt het in meer dan 80 landen wereldwijd gedistribueerd. GARDENA is een merk van de Husqvarna Group.