Opgerold staat netjes

Nieuwe RollUp slangenboxen van GARDENA bekroond met begeerde Duitse Red Dot Design Award 2021

De nieuwe RollUp slangenboxen van GARDENA pronken met een fris ontwerp en verbeterde bediening. Met één ruk ruim je de slang volledig op en dankzij de geïntegreerde geleider wordt de slang steeds gelijkmatig op- en afgerold. De betrouwbare muurmodellen kregen een upgrade waardoor ze nu nog compacter zijn, terwijl de nieuwe grondmodellen via een metalen grondpen in de aarde worden gestoken om zo met nog meer flexibiliteit voor de dag te komen. Beide vorstbestendig en beschikbaar in verschillende lengtes. Deze upgrade is ook de jury van de Red Dot Design Award niet ontgaan.

De muur- en tuinslangboxen uit het nieuwe RollUp-gamma zijn de perfecte oplossing voor muren of voor in de grond. Aangezien de boxen meestal permanent aan de muur van een huis worden bevestigd, kregen ze een eenvoudig en meer architecturaal design. De RollUp slangenboxen wonnen dit jaar de Duitse Red Dot Design Award en worden daarmee geëerd op vlak van innovatie, functionaliteit, kwaliteit met een bijzondere score voor ergonomie, duurzaamheid en ecologische compatibiliteit. 

In de tuin

De tuinslangenbox zet je met een uiterst stabiele metalen grondpen in de tuin of op het gazon. Omdat hij 360° zwenkbaar is, bereik je met gemak ieder hoekje van je tuin en geniet je van maximale bewegingsvrijheid. Je kan kiezen tussen 2 modellen: 15 of 20 m slag. Maak je gebruik van een robotmaaier? Geen probleem! Hij maait netjes langs de paal en onder de tuinslangenbox door. 

Aan de muur

De muurslangenboxen hebben een nieuwe vormgeving waardoor ze nog compacter zijn. Ze bieden ruimte voor tuinslangen van 15, 20, 25, 30 of 35 m. De nieuwe boxen zijn 180° draaibaar en bieden ook plek voor het opbergen van extra aansluitgereedschappen (zoals tuinspuit, broes of spuitpistool). Daardoor heb je alles wat je nodig hebt voor een vlotte bewatering steeds snel bij de hand. De slangenbox is UV- en vorstbestendig, zo geniet je er ieder seizoen van.

De nieuwe RollUp slangenboxen van GARDENA zijn verkrijgbaar via tuincentra, doe-het-zelfzaken en webshops vanaf € 112.99 (15 meter). GARDENA geeft 5 jaar gebruiksgarantie op de alle slangenboxen.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Gardena

Al meer dan 50 jaar voorziet GARDENA in alles wat gepassioneerde tuiniers nodig hebben. Het brede assortiment producten biedt innovatieve oplossingen en systemen voor besproeiing, gazononderhoud, boom- en struikverzorging en grondbewerking. Vandaag de dag is GARDENA een toonaangevende Europese leverancier van hoogwaardig tuingereedschap en wordt het in meer dan 80 landen wereldwijd gedistribueerd. GARDENA is een merk van de Husqvarna Group.